Rasp de en strooi hiervan 4 rondjes op een bakblik bekleed met bakpapier.
Druk de kaas iets aan.
Bak de rondjes gedurende 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. (elektrisch ), totdat ze goudgeel zijn en de kaas gesmolten is.
Haal de rondjes met een spatel van het bakpapier en laat ze afkoelen op bijv.
omgekeerde yoghurt bakjes.
Schil de .
Maak de en de schoon.
Snijd de groenten in kleine reepjes.
Pel en snipper de .
Dep de zalm droog en snijd hem in blokjes.
Bak de vis kort in 2 eetlepels hete , breng op smaak met en neem de zalm uit de pan
Fruit de ui(1 stuk) in het braadvet, voeg de bloem(2 eetlepels) toe en bak hem kort mee, voeg de wijn(125 milliliter), de slagroom(200 milliliter) en 250 miiliter water toe.
Laat de saus even zachtjes koken.
Kook de pasta in ca. 8 minuten beetgaar in ruim water met wat zout en giet de pasta af.
Laat 2 eetlepels boter(4) smelten in de pastapan, laat de groentereepjes 2-3 minuten meebakken en breng op smaak met zout en peper(1 stuk)(1 stuk).
Breng de saus op smaak met zout en peper(1 stuk)(1 stuk) en de citroensap(1 eetlepel), voeg de zalm toe, evenals de pasta en de groentereepjes.
Maal er wat zwarte peper(1 stuk) over en garneer met enkele blaadjes basilicum(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en tagliatelle
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
Koemelk
parmezaanse kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, boter, slagroom
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
parmezaanse kaas, boter, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.