Zalmpasta in een parmezaanmandje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Rasp de en strooi hiervan 4 rondjes op een bakblik bekleed met bakpapier.
  2. Druk de kaas iets aan.
  3. Bak de rondjes gedurende 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. (elektrisch ), totdat ze goudgeel zijn en de kaas gesmolten is.
  4. Haal de rondjes met een spatel van het bakpapier en laat ze afkoelen op bijv.
  5. omgekeerde yoghurt bakjes.
  6. Schil de .
  7. Maak de en de schoon.
  8. Snijd de groenten in kleine reepjes.
  9. Pel en snipper de .
  10. Dep de zalm droog en snijd hem in blokjes.
  11. Bak de vis kort in 2 eetlepels hete , breng op smaak met en neem de zalm uit de pan Fruit de in het braadvet, voeg de toe en bak hem kort mee, voeg de , de en 250 miiliter water toe.
  12. Laat de saus even zachtjes koken.
  13. Kook de pasta in ca. 8 minuten beetgaar in ruim water met wat zout en giet de pasta af.
  14. Laat 2 eetlepels smelten in de pastapan, laat de groentereepjes 2-3 minuten meebakken en breng op smaak met .
  15. Breng de saus op smaak met en de , voeg de zalm toe, evenals de pasta en de groentereepjes.
  16. Maal er wat zwarte over en garneer met enkele blaadjes .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • parmezaanse kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, boter, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas, boter, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
691 kcal
34%2764 kcal
Vetten
31 g.
44%124 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
76 g.
29%304 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmpasta in een parmezaanmandje