Zalmsalade
- Herkomst Nederland
 - Categorie Salades
 - Zalmsalade recepten
 - Bereiden
 - Kookboek van sanrico
 - Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- De uit blik ontdoen van graatjes en velletjes en in stukjes verdelen.
 - Een sausje maken van de met , , en .
 - De stukjes voorzichtig vermengen met deze saus.
 - De zalmsalade in een schaaltje doen en serveren met (visvormige) toastjes.
 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Aardappel-zalmsalade455m - 
      
      
      Recept
        
        Annettes zalmsalade410m - 
      
      
      Recept
        
        Mango-zalmsalade435m - 
      
      
      Recept
        
        Zalmsalade met cherrytomaatjes430m - 
      
      
      Recept
        
        Zalmsalade415m - 
      
      
      Recept
        
        Garnalen-zalmsalade41u30m 
Variaties op Zalmsalade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
| Variatie | Aantal | Gang | 
|---|---|---|
| Zalmsalade | 12 | Aardappelgerechten | 
| Zalmsalade met groene asperges | 1 | Vis en schaaldieren | 
| Zalmsalade van Louise | 1 | Aardappelgerechten | 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
 - Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
 - Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
 - zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 65 kcal  | 3% | 260 kcal | 
| Vetten | 3 g.  | 5% | 12 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 5 g.  | 2% | 20 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |