Zalmtrio

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie

Bereidingswijze

  1. Snijd de in 2 stukken.
  2. Hak de verse .
  3. Snijd de gemberbolletjes in dunne plakjes en meng deze met 2 eetlepels en een beetje zout.
  4. Snijd de en de surimisticks met de -cocktailsaus (van Calvé of zelf gemaakt, recept staat ook op deze site), wat peper en zout.
  5. Bestrijk 4 kleine koffiekopjes van binnen licht met en bekleed ze met plakjes gerookte .
  6. Vul deze met het -surimimengsel tot aan de bovenrand en druk zachtjes aan.
  7. Dek af met folie en zet even in de koelkast.
  8. Bestrijk 1 helft van de rondom dik met het -sojasausmengsel en pak strak in aluminiumfolie in.
  9. Bestrijk de andere helft van de met en bedek rondom met een laag verse gesnipperde .
  10. Knijp de halve erover uit.
  11. Pak strak in in aluminiumfolie.
  12. Laat beide gemarineerde zalmstukken minstens een uur in de koelkast intrekken.
  13. Snijd de zalmstukken beide in 4 repen.
  14. Leg op elk van de borden een hoopje ()sla en leg daar decoratief 1 reep in gembermarinade en 1 reep -in- overheen.
  15. Keer de koffiekopjes met de gerookte om zodat het zalmpakketje als een torentje op het bord staat.
  16. Garneer de borden met een takje verse .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zoete sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in surimi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • surimi kan sporen bevatten van vis en Allergie in zalm
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
152 kcal
7%608 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmtrio