Zarzuela

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Bereiding:
  2. Doe de samen met de in een vuurvaste kom met de 4 eetlepels kokend water en laat rusten.
  3. Verwarm de op middelmatig vuur en zet het daarna terug lager.
  4. Doe de erbij en laat bruinen.
  5. Doe dan bovenop de , de , de , de groene , de en de en laat staan tot dat de , en gaar zijn.
  6. Voeg dan de , de tomatenblokjes en het toe.
  7. Voeg de toe, het saffraanwater met de en onder regelmatig roeren, wachten tot het kookt.
  8. Zet het vuur dan lager wacht tot de saus dikker wordt.
  9. Ondertussen maak je de kleine en grote proper Doe de vis er nu bij en roer heel voorzichtig zodat hij niet stuk gaat.
  10. Voeg de gamba’s en de toe.
  11. Zet het vuur heel laag, doe er een deksel op en laat verder staan tot de open zijn.
  12. Verwijder daarna de dicht gebleven .
  13. Dien op met brood.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Zarzuela

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zarzuela
VariatieAantalGang
Zarzuela2Vis en schaaldieren
Spaanse vissoep Zarzuela1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
303 kcal
15%1818 kcal
Vetten
33 g.
47%198 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zarzuela