Zeeduivelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Pel de en snijd ze in ringetjes.
  2. Pel de knoflook en snijd hem fijn.
  3. Snijd de courgette in schuine plakjes.
  4. Verwijder de klokhuizen van de en snijd ze in plakjes.
  5. Maak de vis schoon en snijd hem in stukjes.
  6. Schil de .
  7. Verhit de met in een braadpan.
  8. Bak de met knoflook, courgette en peertjes 5 minuten op matig vuur.
  9. Schep de groente met fruit met de schuimspaan op een bord.
  10. Bak de in het achter gebleven bakvet 5 minuten aan beide kanten bruin.
  11. Voeg de met bouillon en de groente met fruit toe.
  12. Voeg de met citroenreepjes toe en breng het op smaak met .
  13. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur 10 minuten zachtjes pruttelen.
  14. Bewaara een beetje voor garnering en voeg de rest toe.
  15. Laat het geheel afgedekt 8 minuten op laag vuur pruttelen tot de vis en gaar zijn.
  16. Leg de vis met groente en fruit op een schaal en houd het geheel warm.
  17. Meng in een kommetje de met .
  18. Voeg het mengsel toe aan het bakvet en laat het geheel iets indikken.
  19. Schenk de saus over de vis en garneer met de rest van de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en visbouillon
  • boter en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
66 kcal
3%264 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zeeduivelsalade