Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en sambal
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in piccalilly, sambal, piccalilly, sambal
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en pesto
Mosterd
piccalilly en piccalilly kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal, pesto, sambal
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal en sambal
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal en sambal
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Zeeuwse rijsttafel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Zeer lekker recept en al wel 100 keer gemaakt naar eigen recept. Ik begrijp werkelijk niet wat 020 uien in een Zeeuwse rijstafel te zoeken hebben. Ik gebruik dan ook gewoon lekker de zilveruitjes en v... Lees reactie
Diederik 21 juli 2017
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.