Zeewolf met sojascheuten en spinazie
- Herkomst Belgie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van daisy-soleil
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
Bereidingswijze
- Versnipper 1 sjalotje fijn en stoof in wat boter.
- Giet er de witte en de over en laat goed inkoken.
- Voeg de toe en laat terug inkoken.
- Voeg de toe.
- Snijd het in lange repen.
- Bestrijk de repen met het losgeklopte .
- Bestrooi de repen met de gemalen .
- Bak de repen in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 12 minuten.
- Wok de sojascheuten in wat olie.
- Kruid met en .
- Snipper de andere sjalot en wok met de sojascuten.
- Voeg de gewassen bij en wok even mee.
- Bak de gaar in boter en kruid met .
- Serveer door op een groot bord een bedje te maken van de sojascheuten en .
- Leg er een filet op.
- Lepel rondom de saus.
- Leg enkele gebakken repen bovenop.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- spinazie, wijn, visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn en visbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- visbouillon, bladerdeeg, kaas, bakboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 278 kcal | 13% | 556 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |