Zelfgemaakte Italiaanse tomatensoep
- Herkomst Italie
- Categorie Soepen
- Tomatensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van skykuiper
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Vang het tomatensap op uit de blikjes.
- Snijd de gepelde in blokjes.
- Hak de en fijn.
- Doe wat in een soeppan.
- Fruit hierin de en .
- Voeg een paar theelepels en de blokjes tomaat en tomatensap toe.
- Hak de en bijna alle en voeg deze toe aan de soep.
- Laat hem een kwartiertje doorkoken.
- Maak de soep vervolgens met de staafmixer tot een gladde substantie.
- Breng hem op smaak met wat , en de .
- Serveer de soep met een blaadje basilicum en een klein scheutje .
- Dit maakt hem helemaal af.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- kruidenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruidenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
- kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 75 kcal | 3% | 300 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |