Zelfgemaakte pizza

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak het deeg voor de pizza zoals op het verpakking aangegeven staat.
  2. Gebruik niet meer dan de helft van het meel, anders wordt de pizza te dik.
  3. Laat het daarna even in de koelkast rusten.
  4. Vet vervolgens een bakplaat in met olijfolie.
  5. Zet dan de oven aan op 220 graden C.
  6. Snijd vervolgens de en de in grove stukken.
  7. Haal nu het deeg weer uit de koelkast en maak er een platte (ronde) vorm van in de bakplaat.
  8. Smeer nu de 2 blikjes tomatensaus eroverheen, de tonijn, de champignons en de paprika en breng het op smaak met:
  9. Italiaanse , verse , en .
  10. Doe je pizza dan in de oven.
  11. Hij is klaar als hij of goud-bruin is, of na de tijd die er op de verpakking stond van het pizza-deeg.
25
25
25

Variaties op Zelfgemaakte pizza

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zelfgemaakte pizza
VariatieAantalGang
Zelfgemaakte pizza1Hoofdgerechten voor de kleintjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zelfgemaakte pizza heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Goed en lekker!
Kelly 6 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
563 kcal
28%2252 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
104 g.
40%416 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zelfgemaakte pizza