Zhulyen kurinyi v kokotnitsakh (ovenpotjes van kip,champignons en kaas)
- Herkomst Rusland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Maal de fijn in de keukenmachine.
- Maal de en de kip samen fijn.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Smelt de in een pan en bak hierin de uien.
- Als de uien gaar zijn, voeg dan het kip-champignonmengsel toe.
- Laat het geheel nog 5 minuten bakken en maak het op smaak met zout en peper.
- Haal het dan van het vuur en roer er de en doorheen.
- Verdeel het mengsel in vieren en verdeel het over 4 eenpersoons ovenschaaltjes.
- Bestrooi de potjes met de geraspte kaas en bak ze in 10 minuten bruin en gaar.
- Serveer de potjes heet.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Canederli met spinazie en kaas in boter-saliesaus430m
-
Recept
Champignons met appel in bladerdeeg430m
-
Recept
Sandwiches van gepaneerde courgettes met rauwe ham en Parmezaanse kaas415m
-
Recept
Toast champignons430m
-
Recept
Gevulde champignons met knoflook440m
-
Recept
Soufflé van kippenlevertjes420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, jong kaas, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, jong kaas, yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, jong kaas, yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 132 kcal | 6% | 528 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 3% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |