Zoete frambozenhapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Koekjes
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Oven
Bereidingswijze
- Laat de eventueel ontdooien en maak ze schoon.
- Laat ze goed uitlekken.
- Haal het ca. 10 minuten van te voren uit de koelkast en leg het onder een vochtige doek.
- Laat de smelten.
- Verdeel het deeg in twee stukken.
- Bestrijk een stuk met de en leg het andere deegstuk er boven op.
- Verdeel het deeg in 32 rechthoeken.
- Vet 16 gaten van een mini-muffinvorm in en leg in elk ingevet gat een rechthoekig deeg.
- Bestrijk ze met de overige en leg de andere stukken deeg er schuin overheen.
- Bak het deeg 7-8 minuten onder in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- Haal de strudelbodempjes voorzichtig uit de vorm en laat ze afkoelen.
- Roer de , de kwark, de , de en 1-2 eetlepels door elkaar.
- Spatel de helft van de erdoorheen.
- Verdeel de crème in de strudelbodempjes.
- Verbrokkel de schuimkoekjes en strooi ze eroverheen.
- Garneer de koekjes met 1 eetlepel de overige en de melisse.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
- frambozen, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, boter om in te vetten, magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter om in te vetten, mascarpone, magere kwark, melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, boter om in te vetten, mascarpone, magere kwark, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 258 kcal | 12% | 1032 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |