Schil de en rasp deze fijn.
Maak de lenteuitjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de ’s schoon en snijd deze in dunne reepjes.
Maak de wortel(1 stuk) schoon en rasp deze.
Snijd de vis in reepjes.
Meng de sherryazijn(6 eetlepels) met de suiker in een anti-aanbak steelpan en verhit langzaam tot de suiker is opgelost.
Voeg de tomatenpuree(1 blikje), sojasaus(2 eetlepels) en het water(5 eetlepels) toe.
Verwarm op een lage hittebron tot de ingredienten goed gemengd zijn.
Breng op smaak met snufje zout(1 mespuntje).
Verhit de olie(4 eetlepels) in de wok en bak de gember, de knoflook en de lente-uitjes(4) kort mee.
Bak de kabeljauwstukjes hierin, al omscheppend, snel bruin.
Neem de vis uit de wok.
Voeg aan de lente-ui de paprikareepjes, de mais, de wortelreepjes en de bamboescheuten(0.25 liter) toe en bak alles nog ca. 5 minuten.
Schep de eiermie(250 gram) door het gerecht en warm het mee.
Voeg 6 eetlepels zoetzure saus en de vis toe en warm de roerbakschotel al omscheppend nog even door.
Garneer het gerecht met de korianderblaadjes(1 eetlepels).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
Suiker
basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.