Zoetzure kabeljauw met paprika

Ingrediënten

+ -
print

Voor de zoetzure saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Schil de en rasp deze fijn.
    Maak de lenteuitjes schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de ’s schoon en snijd deze in dunne reepjes.
    Maak de schoon en rasp deze.
    Snijd de vis in reepjes.
    Meng de met de suiker in een anti-aanbak steelpan en verhit langzaam tot de suiker is opgelost.
    Voeg de , en het toe.
    Verwarm op een lage hittebron tot de ingredienten goed gemengd zijn.
    Breng op smaak met snufje .
    Verhit de in de wok en bak de gember, de knoflook en de kort mee.
    Bak de kabeljauwstukjes hierin, al omscheppend, snel bruin.
    Neem de vis uit de wok.
    Voeg aan de lente-ui de paprikareepjes, de mais, de wortelreepjes en de toe en bak alles nog ca. 5 minuten.
    Schep de door het gerecht en warm het mee.
    Voeg 6 eetlepels zoetzure saus en de vis toe en warm de roerbakschotel al omscheppend nog even door.
    Garneer het gerecht met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
396 kcal
19%1584 kcal
Vetten
84 g.
120%336 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zoetzure kabeljauw met paprika