Zoetzure vis

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de vis en dep goed droog (ook andere soorten vis mogelijk zolang het maar een stevige vis is).
  2. Bestrooi de vis met , zwarte .
  3. Keer ze om en om in de .
  4. Snijd intussen alle groenten in lange repen en de in grote plakken.
  5. Maak vervolgens een papje van de , , , kruiden naar smaak met wat water.
  6. Bak de vis in of boter 3 minuten aan 1 kant bruin en dan pas keren (probeer je vis maar 1 keer om te keren anders gaat het kapot).
  7. Intussen in een andere pan 5 eetlepels verhitten, de fruiten, vervolgens de knoflook en even mee laten bakken.
  8. Voeg dan toe en laat dit ook even meebakken.
  9. Voeg daarna de toe en laat dit even sudderen (als de saus niet mooi oranje rood is, kunt u een lepel ketchup toevoegen.
  10. Niet te veel, want het gaat alleen om de kleur en niet om de smaak).
  11. Zet nu je pitje even hoger en giet dan het azijnpapje toe.
  12. Laat dit even goed koken, terwijl u blijft roeren.
  13. Voeg pas op het eind de bosuien toe, dan blijft het vol van smaak.
  14. Giet de saus op de vis en u heeft een zeer smakelijke maaltijd!
  15. Lekker met witte rijst.
  16. let er wel op dat u de groenten niet te lang bakt, het hoort een beetje knapperig en stevig te zijn.
25
25
25

Variaties op Zoetzure vis

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zoetzure vis
VariatieAantalGang
Zoetzure vissoep1Warm
Zoetzure vis met Thaise groenten1Roerbakgerechten
Knapperige zoetzure visstukjes1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn, suiker, maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
289 kcal
14%1156 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zoetzure vis