Verwarm de oven op 200 ºC.
Verdeel de plakken over een met bakpapier belegde bakplaat.
Besprenkel met de en besprenkel met .
Bak de sneetjes brood(8 sneetjes) in de oven in circa 8 minuten krokant.
Pel en snipper de ui(1 stuk).
Pel en snijd de knoflook grof.
Snijd de tomaten(6) en komkommer(1 stuk) in grove blokjes.
Halveer de paprika(2)’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika(2)’s in grove blokjes.
Pureer in een hoge kom de ui(1 stuk), knoflook, tomaten(6), paprika(2)’s, komkommer(1 stuk), cayennepeper(2 theelepels), tomatensap(200 milliliter), rode wijnazijn(2 eetlepels) en de helft van de basilicum met een staafmixer tot een gladde soep.
Breng de soep op smaak met een beetje zout en versgemalen peper
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
Koemelk
brood en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.