Zomerse salade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van gap
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- koken.
- uitbakken (licht) snijden en sausje maken van kruiden en .
- Dit vervolgens bakken samen met de .
- goudbruin bakken. (Apart) Sla (wassen, snijden) aanmaken met , doorheen mengen de koude en de .
- Vervolgens de (gekookte) in plakjes snijden en door de mengen evenals de goudbruin gebakte , goed doormengen, en zout naar smaak toevoegen en het geheel door de sla mengen.
- Serveren.
Ook lekker om te maken
Variaties op Zomerse salade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Zomerse salade | 4 | Salades |
Zomerse salade (305 kcal) | 2 | Maaltijdsalades |
Zomerse salade met aardbeien en appel | 1 | Salades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes en mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- rookworst past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 239 kcal | 11% | 956 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |