Zomerse salade met stoofvlees
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de sukadelapjes in blokjes en breng ze op smaak met en zout.
- Verhit een pan met een mengsel van olie en boter en bak het vlees rondom bruin.
- Blus af met de bouillon.
- Breng aan de kook, draai het vuur laag en plaats een deksel op de pan.
- Breng als het vlees zacht is, een ruime pan water aan de kook.
- Kook de sugarsnaps 1 minuut en spoel ze goed koud.
- Roer de met , en 2 eetlepels stoofvocht van het vlees tot een dressing.
- Meng de dressing door de in stukken gesneden en , de sugarsnaps, fijngehakte rode en .
- Leg een paar blaadjes sla midden op een bord.
- Schep er de salade op en verdeel het vlees daar weer over.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, azijn, suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 354 kcal | 17% | 1416 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |