Zomerse sandwich

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de knoflook in plakjes.
  2. Pel en snijd de in halve ringen.
  3. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de knoflook en .
  4. Halveer de en bak deze mee tot ze zacht zijn.
  5. Blus af met de en laat op laag vuur koken tot het vocht bijna verdampt is.
  6. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen .
  7. Snijd voor de -olijvenolie de en de in ringetjes.
  8. Pluk en hak de peterselie fijn.
  9. Meng de , en de peterselie met een flinke scheut olie.
  10. Snijd de in dunne plakken en bestrijk om en om met olie.
  11. Grill de plakken kip om en om gaar op de barbecue.
  12. Grill de sneetjes brood op de barbecue om en om krokant.
  13. Halveer de , verwijder de pit, schraap het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak het vruchtvlees fijn.
  14. Schep wat van de zoetzure op een boterham en leg er een plak op.
  15. Leg hierop wat kip.
  16. Leg hierop een tweede boterham en besmeer deze met .
  17. Leg er weer een plak en kip op.
  18. Bestrijk de derde boterham met en leg de boterham met de besmeerde kant naar beneden op de clubsandwich.
  19. Prik in twee hoeken tegenover elkaar een satéprikker en snijd de clubsandwich diagonaal door.
  20. Lepel er voor het serveren - omheen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boerenbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
614 kcal
30%2456 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
2%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zomerse sandwich