Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet de bakvorm in het .
  2. Snijd de korstjes van het .
  3. Scheur deze in kleinere stukjes en bedek er de bodem van de bakvorm mee.
  4. De korstjes die je overhoudt, kun je weggooien.
  5. Snijd dan het door de helft zodat er vierkantjes ontstaan.
  6. Klop nu de los met een vork in een aparte kom.
  7. Doe er bij en klop het geheel.
  8. Neem niet te veel maar zorg gewoon dat het geheel wel geel blijft.
  9. Doe er dan , , zout en wat -extract bij.
  10. Dit alles kun je gewoon naar gevoel doen. (Ikzelf heb 1 dopje -extract gebruikt en ongeveer 2 theelepels ).
  11. Klop het geheel nog een keer en giet het mengsel over de bodem van korstjes totdat het verzadigd is.
  12. Als het goed is, houd je wat van het mengsel over.
  13. Strooi wat over de korstjes.
  14. Leg de vierkantjes in de bakvorm (diagonaal, zodat de punten omhoog steken).
  15. Giet nu de rest van het mengsel over het .
  16. Bedek wat uitstekende punten met en strooi vervolgens over het geheel.
  17. Zet het nu 20-25 minuten de oven.
  18. Het eimengsel op de bodem moet genoeg gestold zijn en de droge stukjes lekker knapperig.
  19. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • brood en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
74 kcal
3%296 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zondagbrood