Zuid-Franse vissoep
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Vissoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van renatehogeweg
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- Beetje in een soeppan en en knoflook licht fruiten.
- Afblussen met scheutje witte , blikje erbij en even goed doorwarmen.
- Visbouillontablet erboven verkruimelen en aanlengen met één kopje water.
- Dit alles 10 minuten zachtjes laten pruttelen.
- Daarna kabeljauw en erbij en koken tot blokjes gaar zijn (5 min.) Als laatste de fruit de mer erbij en nog enkele minuten zachtjes laten koken.
- Zo nodig nog een beetje water erbij.
- Opdienen in leuke kommen en wat verse of gedroogde Provencaalse kruiden erover strooien.
- Wat stokbrood erbij en je hebt een heerlijk lunchgerecht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vissoep (350 kcal)435m
-
Recept
Soto Ikan (Vissoep)42u45m
-
Recept
Vissoep440m
-
Recept
Vissoep met pesto415m
-
Recept
Pittige vissoep430m
-
Recept
Vissoep met venkel, mosselen en garnalen430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 58 kcal | 2% | 116 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 10 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |