Zuiderse pangasius in de oven
- Herkomst Belgie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van david_001
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Neem een ovenschotel en doe er een scheut maïsolie in.
- Leg de pangasiusfilet in de ovenschotel en kruid de bovenkant alleen af met , , , bieslookkruid, sjalottenpoeder en een heel klein beetje .
- (liefst de rode) is te verkrijgen in kleine potjes, daarvan is niet zo'n klein potje nodig, het kan dus met minder.
- Het best is om de meer in de olie te strooien zodat de smaak daarvan beter in de saus komt.
- Snijd de ui in fijne en kleine blokjes, hetzelfde doe je met de en het teentje look.
- Leg de fijngesneden ui bovenop de vis samen met wat paprikablokjes en de look.
- De rest van de leg je tussen de vis in, daar waar de saus zal komen straks.
- Voeg er de 3 blaadjes bij.
- Neem 100 milliliter water, voeg er 1 koffielepel visfond aan toe en meng het geheel goed.
- Voeg het in de ovenschotel en vooral ook op de vis om het uitdrogen te voorkomen.
- Zet het geheel in een oven op 180 graden C.
- gedurende 35 minuten en laat gaar koken.
- De vis hoeft niet te worden omgedraaid in de schotel.
- Laat de , look, ui en de kruiden bovenop liggen om de smaken tot hun recht te laten komen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 485 kcal | 24% | 1940 kcal |
Vetten | 25 g. | 35% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |