Zuurkoolpakketjes voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Schil en was de en snijd ze in kleine stukken.
  2. Kook de afgedekt ca. 20 minuten in water met wat .
  3. Pel en snipper de .
  4. Verhit de olie in een pan.
  5. Bak de spekblokjes, dan de ham knapperig.
  6. Bak de kort mee.
  7. Roer de erdoorheen en bak hem mee.
  8. Voeg de toe en stoof hem mee.
  9. Breng op smaak met en en wat en laat 10 minuten smoren.
  10. Laat afkoelen.
  11. Giet de af en stamp ze fijn.
  12. Roer de glad met 100 gram , het , het ei, en .
  13. Laat het deeg 10 minuten rusten.
  14. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
  15. Verdeel het deeg in 12 porties.
  16. Druk het deeg op een beetje plat tot ronde plakken (à ca 12 plakken).
  17. Verdeel de erover, klap de deegplakken dubbel en druk de randen vast.
  18. Leg de pakketjes op 2 met bakpapier beklede bakplaten.
  19. Kluts de met de en bestrijk de pakketjes met het eimengsel.
  20. Bak de pakketjes per bakplaat in ca. 15 minuten goudbruin in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • griesmeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
104 kcal
5%1248 kcal
Vetten
2 g.
3%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zuurkoolpakketjes voor buffet