Zuurkoolpakketjes voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Schil en was de en snijd ze in kleine stukken.
- Kook de afgedekt ca. 20 minuten in water met wat .
- Pel en snipper de .
- Verhit de olie in een pan.
- Bak de spekblokjes, dan de ham knapperig.
- Bak de kort mee.
- Roer de erdoorheen en bak hem mee.
- Voeg de toe en stoof hem mee.
- Breng op smaak met en en wat en laat 10 minuten smoren.
- Laat afkoelen.
- Giet de af en stamp ze fijn.
- Roer de glad met 100 gram , het , het ei, en .
- Laat het deeg 10 minuten rusten.
- Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
- Verdeel het deeg in 12 porties.
- Druk het deeg op een beetje plat tot ronde plakken (à ca 12 plakken).
- Verdeel de erover, klap de deegplakken dubbel en druk de randen vast.
- Leg de pakketjes op 2 met bakpapier beklede bakplaten.
- Kluts de met de en bestrijk de pakketjes met het eimengsel.
- Bak de pakketjes per bakplaat in ca. 15 minuten goudbruin in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Zuurkool met appeltjes voor het buffet41u30m
-
Recept
Spinazie-feta pasteitjes voor buffet445m
-
Recept
Ham-wortelwrap voor buffet430m
-
Recept
Bladerdeeghapjes met gehakt voor buffet445m
-
Recept
Macaroni-gehaktschotel voor buffet41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- griesmeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 104 kcal | 5% | 1248 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 156 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |