Zuurkoolschotel met gehakt en ananas
- Herkomst Nederland
- Categorie Stamppotten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 4 reviews
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 250 graden celsius.
In pan 400 gram wijnzuurkool met vocht en 50 gram rozijnen ca. 8 minuten zachtjes koken.
Afgieten.
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.
In koekenpan gehakt rul bakken.
Erdoor roeren: - ketjap manis, ketjap asin, kerriepoeder en gemberpoeder.
Op smaak brengen met zout en peper en enkele druppels worcestershiresaus.
Ovenschotel invetten.
Achtereenvolgens erin scheppen: - zuurkool, gehakt, en puree.
Bestrooien met geraspte en .
erover verdelen.
In midden van oven in ca. 20 miuten goudbruin laten kleuren.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en ketjap asin
- ketjap manis en ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree en paneermeel
- aardappelpuree, kaas, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kaas, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardappelpuree en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, kaas, boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap manis en ketjap asin is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in worcestershiresaus
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (4)
Zuurkoolschotel met gehakt en ananas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brioche | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 333 kcal | 16% | 1332 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |