Zuurkoolschotel met kabeljauw
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Spoel de vis af, dep ze droog met keukenpapier en bestrooi ze met en naar smaak.
Schenk de erover.
Ontvel de .
Laat de uitlekken.
Vet de ovenschaal in en verdeel de helft van de over de bodem van de schaal.
Laat de vis goed uitlekken en leg ze met de op de .
Verdeel de rest van de erover.
Bestrooi met naar smaak.
Roer de crème fraiche, het en de geraspte kaas door elkaar en verdeel dit mengsel over de .
Bestrooi met en leg er vlokjes erop.
Zet het gerecht 35 minuten in de voorverwarmde oven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- boter, goudse kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en goudse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kabeljauwfilets is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 385 kcal | 19% | 1540 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |