Zuurkoolschotel met rookworst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200 graden C.
  2. Laat de in een vergiet goed uitlekken.
  3. Pel en snipper de .
  4. Verhit de helft van de in een hapjespan en fruit de zachtjes glazig.
  5. Schep de en de erdoor.
  6. Verkruimel de bouillontablet erboven en schenk er 150 mililiter water bij.
  7. Laat dit 5 minuten zachtjes sudderen.
  8. Snijd de rookworst in plakjes.
  9. Vet een lage ovenschaal in met wat en schep de helft van de erin.
  10. Leg hier bovenop de helft van de rookworstplakjes.
  11. Verdeel de rest van de en worstplakjes er bovenop.
  12. Strooi het erover en leg de rest van de in kleine vlokjes erop.
  13. Schuif de schaal in de oven en laat de zuurkoolscchotel in 25 minuten door en door heet en gaar worden.
  14. Kook de en serveer ze bij de zuurkoolschotel.
25
25
25

Variaties op Zuurkoolschotel met rookworst

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zuurkoolschotel met rookworst
VariatieAantalGang
Zuurkoolschotel met rookworst1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillontablet en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillontablet en paneermeel
  • boter, kippenbouillontablet, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
435 kcal
21%1740 kcal
Vetten
20 g.
28%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zuurkoolschotel met rookworst