Zuurvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes.
  2. Snipper de .
  3. Snijd de in blokjes.
  4. Leg het vlees in een kom en schep het goed om met de azijn, , , en .
  5. Laat het geheel afgedekt 8 uur in de ijskast marineren.
  6. Verhit de in een braadpan en fruit de glazig.
  7. Neem de uit de pan.
  8. Neem het vlees uit de marinade en dep het droog.
  9. Zeef de marinade en bewaar het voor later.
  10. Bak het vlees in het achter gebleven bakvet rondom bruin.
  11. Voeg de met , , mosterd en marinadevocht toe en voeg zo veel water toe tot het vlees onder staat.
  12. Breng he tgeheel aan de kook en laat het afgedekt in 2 uur gaar stoven op laag vuur.
25
25
25

Variaties op Zuurvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zuurvlees
VariatieAantalGang
Zuurvlees4Vlees
Limburgs zuurvlees4Vlees
Limburgse zuurvlees1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtkoek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stroop
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • balsamico-azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn, stroop, franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
632 kcal
31%2528 kcal
Vetten
31 g.
44%124 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zuurvlees