Zwart-witte Cheesecake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Vet een springvorm met een doorsnee van 24 cm in.
  2. Hak de in een keukenmachine fijn.
  3. Voeg de gesmolten en de toe.
  4. Doe de vochtige koekkruimels in de springvorm, druk stevig aan op de bodem en tegen de randen.
  5. Zet de vorm in de koelkast.
  6. Smelt de choclade met de helft van de crème fraiche au-bain-marie.
  7. Klop de , , de gewone en de overgebleven crème fraiche tot een egaal glad geheel.
  8. Klop de en de er in stapjes doorheen.
  9. Schep 2/3 van het roomkaasmengsel in de springvorm.
  10. Meng door het achtergebleven roomkaasmengsel de chocoladeroom tot een egaal geheel.
  11. Giet dit over het roomkaasmengsel dat zich al in de springvorm bevindt.
  12. Zorg dat de bovenste laag een egaal geheel is.
  13. Bak de zwart-wit cheesecake gedurende 40 minuten op 180 graden C.
  14. De taart is dan licht gebarsten.
  15. Laat de taart afkoelen en zet hem dan nog een nachtje in de koelkast.
  16. Bestuiven met en snijden met een warm mes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in biscuits en bloem
  • vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, pure chocolade, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zwart-witte Cheesecake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

En wat moet er met de eieren gebeuren dan? :)
29 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1396 kcal
69%5584 kcal
Vetten
104 g.
149%416 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
66 g.
25%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
51 g.
57%204 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zwart-witte Cheesecake