Zweedse kleffe cake
- Herkomst Zweden
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van sheanko
- 2 reviews
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwamen op 170 graden Celsius.
- , meel, en cacao door elkaar mengen.
- Voeg de margarine en toe aan het mengsel en mix alles goed door elkaar.
- Giet het beslag in een ingevette cake/taartvorm en plaats deze voor ongeveer 20 minuten in de hete oven.
- De cake hoort wat plakkerig te zijn.
- Bestrooi de cake met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Moeders Cake41u30m
-
Recept
Slanke cake41u30m
-
Recept
Peren chocolade cake41u
-
Recept
Cake Koemelkvrij410m
-
Recept
Elina's Chocolate Cake440m
-
Recept
Cake met appel41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Zweedse kleffe cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 3 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 313 kcal | 15% | 1878 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 18 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 51 g. | 57% | 306 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |