Zweedse kleffe cake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwamen op 170 graden Celsius.
  2. , meel, en cacao door elkaar mengen.
  3. Voeg de margarine en toe aan het mengsel en mix alles goed door elkaar.
  4. Giet het beslag in een ingevette cake/taartvorm en plaats deze voor ongeveer 20 minuten in de hete oven.
  5. De cake hoort wat plakkerig te zijn.
  6. Bestrooi de cake met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Zweedse kleffe cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 3 / 10 in 2 recensies
RESET

Klopt inderdaad, na 20 minuten echt heel nat onderaan! Niet klef, maar rauw! Niet fijn!
Nini 20 maart 2016
Na 20 minuten, nog helemaal zijknat. Na 30 minuten ook... plakkerig en nat (écht nat) is wat anders. Heb hem nu 50 min in de oven gehad op 170 graden, nog nat en helemaal ingezakt. Jammer!
Deborah 3 februari 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
313 kcal
15%1878 kcal
Vetten
3 g.
4%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
51 g.
57%306 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zweedse kleffe cake