Zwitserse geschnetzeltes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de .
  2. Veeg de schoon en snijd ze in vieren.
  3. Kneed de met de bloem kruimelig.
  4. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees in porties gaar.
  5. Haal het vlees uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie.
  6. Bak de met de ca.
  7. minuten in het achtergebleven bakvet.
  8. Schenk de bij het champignonmengsel en laat het ca. 3 minuten koken.
  9. Roer eerst de slagroom en daarna het /bloemmengsel door de saus.
  10. Breng op smaak met en .
  11. Schep het vlees door de saus en verwarm het goed door.
  12. Serveren met rijst en waldorfsalade.
  13. Een gefrituurde rosti erbij serveren is ook lekker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Zwitserse geschnetzeltes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Dankjewel voor de tip Bep, dat ga ik ook eens proberen. Groet, Christina57
christina57 23 oktober 2012
Ik gebruik in dit recept sjalotten i.p.v. een ui en maak eerst een mengsel van bloem, zout en peper waardoor ik het vlees haal, dan bak ik het vlees in de olie. Verder volgens boven. Deze tip kreeg ik... Lees reactie
Bep Van Dillen 18 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
85 kcal
4%340 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zwitserse geschnetzeltes