Recepten met Handpeer
Pyrus communisMen kan peren in twee soorten onderverdelen: handperen en stoofperen. Peren werden tot in de 16e eeuw niet rauw gegeten, maar gebakken of gestoofd. De eerste handperen werden eind 16e eeuw gekweekt in Frankrijk en Italië. Omdat ze zacht en sappig waren, kregen ze de Franse naam “beurre”, wat “boter”betekent. D...
Nog veel meer weten over Peren klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met handpeer toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Handpeer
-
Recept
Rijstdessert met vruchtencompote410m
-
Recept
Geroerbakt fruit415m
-
Recept
Appel-perentaartjes (warm)420m
-
Recept
Warm winterfruit met Griekse yoghurt420m
-
Recept
Gegrilde kip445m
-
Recept
Fraises rozenrust420m
-
Recept
Hamburgse peren, spek en bonen425m
-
Recept
Gevulde peer415m
-
Recept
Ontbijtflip410m
-
Recept
Pittig voorafje van peer met walnoten en gorgonzola410m
-
Recept
Witlofsalade met kaas410m
-
Recept
Kalfsoester met rauwe ham en peer410m
-
Recept
Handpeer op rookvlees met peren-notendressing420m
-
Recept
Witlofsalade415m
-
Recept
Warme witlof salade met peer en blauwe kaas410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Handpeer. Dit zijn zowel recepten waarbij Handpeer gebruikt wordt en waar Handpeer het hoofdingrediënt is.