Recepten met Hollandse nieuwe
Clupea harengusEen haring is een vis, die het liefst “rauw”en vers van het mes wordt gegeten. De haring wordt onder de vissoorten het meest verkocht. Het is een vrij kleine vis. Een haring is na twee tot drie jaar een volwassen vis. Een volwassen haring van twee tot drie jaar is gemiddeld slechts 20 centimeter lang. De maximale lengte van een haring is ...
Nog veel meer weten over Haring klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met hollandse nieuwe toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Hollandse nieuwe
-
Recept
Salade van nieuwe zoute haring450m
-
Recept
Haringsalade met garnalen445m
-
Recept
Magere zomerschotel met asperges en gerookte zalm425m
-
Recept
Ovenaardappeltjes met twee sausjes41u
-
Recept
Warme salade van nieuwe aardappels, spekjes en augurkjes435m
-
Recept
Hertshoornweegbree-salade430m
-
Recept
Salade van nieuwe aardappelen415m
-
Recept
Haring onder de bontjas415m
-
Recept
Kipmedaillons met groentebouillonblokje aardappelragout41u
-
Recept
Aardappelsalade met rookspek en champignons41u15m
-
Recept
Lamsbout met nieuwe krielaardappeltjes en Zaanse mosterdjus41u15m
-
Recept
Haringsalade met avocado en meloen450m
-
Recept
Salade van asperges en haring met amandelen440m
-
Recept
Gebakken camembert met nieuwe aardappeltjes420m
-
Recept
Hollandse garnalentorentjes430m
-
Recept
Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm430m
-
Recept
Zalmcocktail met cherrytomaatjes en Hollandse garnalen425m
-
Recept
Rijstsalade met Hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto440m
-
Recept
Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen440m
-
Recept
Romige pasta met hollandse garnalen410m
-
Recept
Gevulde tomaten met Hollandse garnalen en zure room415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Hollandse nieuwe. Dit zijn zowel recepten waarbij Hollandse nieuwe gebruikt wordt en waar Hollandse nieuwe het hoofdingrediënt is.