Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Gemarineerde kip voor de BBQ410m
-
Recept
Indische speklapjes430m
-
Recept
Foo Yong Hai saus410m
-
Recept
Sate van kippengehakt410m
-
Recept
Ketjapsaus425m
-
Recept
Gepaneerde gemarineerd karbonade450m
-
Recept
Sticky spareribs41u50m
-
Recept
Krengsengan (varkensvlees met fijne kruiden)450m
-
Recept
Rats, kuch en bonen mediterraine425m
-
Recept
Katjang Kuah (satésaus)435m
-
Recept
Bebek Roedjak (zoete eend)445m
-
Recept
Bakso Bakar (pittige rundergehaktballetjes)445m
-
Recept
Telor mata sapi (spiegeleieren in saus)435m
-
Recept
Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)450m
-
Recept
Babi joti (varkenshaas met bier)455m
-
Recept
Ikan asem pedis (Gebakken vis met zoet zure saus)445m
-
Recept
Babi kucai (pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus)445m
-
Recept
Spareribs410m
-
Recept
Kipfilet met ananas415m
-
Recept
Babi tulang cin (gestoofde gekruide varkensribbetjes)41u20m
-
Recept
Ikan bandeng (licht gekruide rode ponen uit de oven)450m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.