Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Sambal goreng boontjes430m
-
Recept
Ajam pangang met santen (gebakken kip met kokos/klapper)41u30m
-
Recept
Oosters stoofvlees41u30m
-
Recept
Pittige komkommersalade met gesnipperde munt of bieslook420m
-
Recept
Smoor ajam430m
-
Recept
Satè ajam430m
-
Recept
Pittige kipsaté420m
-
Recept
Sate van varkenshaas410m
-
Recept
Gehaktballen ala Dees41u
-
Recept
Biefstuk ketjapsaus met rijst410m
-
Recept
Indische kip430m
-
Recept
Pindasaus410m
-
Recept
Pittige sperziebonen410m
-
Recept
Hete kip met pindasaus41u
-
Recept
Eiershoarma410m
-
Recept
Satésaus pittig410m
-
Recept
Fantastische kipsaté'tjes42u30m
-
Recept
Gemarineerde karbonades42u
-
Recept
Ketjapballetjes445m
-
Recept
Oosterse spruitjes435m
-
Recept
Pittige vissaus415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.