Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Runderreepjes in ijsbergsla435m
-
Recept
Ingepakte kabeljauwfilet445m
-
Recept
Kruidige sucadelappen43u
-
Recept
Spare Ribs42u
-
Recept
Roedjak Knolselderij445m
-
Recept
Lapis Daging41u30m
-
Recept
Kipragout41u30m
-
Recept
Eiermie met courgette435m
-
Recept
Saté Marinade4,61u
-
Recept
Makreelmousse415m
-
Recept
Varkenskrabbetjes41u40m
-
Recept
Marinade kip saté4,615m
-
Recept
Ayam Smoor41u30m
-
Recept
Gegrilde tofusate41u10m
-
Recept
Saté van makreel42u10m
-
Recept
Zoet Indische spareribs42u
-
Recept
Zoet en gekruid rundvlees41u30m
-
Recept
Javaanse nasi440m
-
Recept
Lontong Tahu Campur420m
-
Recept
Pecil Tahu - tahu met groenten en saus420m
-
Recept
Frikandelpan430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.