Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Surinamse Bami schotel41u30m
-
Recept
Telor masak ketjap (pittig gekruide eieren)440m
-
Recept
Tahu tumis ketjap (gebakken tofu in zoete ketjapsaus)455m
-
Recept
Champignons met ketjap445m
-
Recept
Sambal Rawit ketjap415m
-
Recept
Ketjap-sambal saus (voor bij de loempia's)410m
-
Recept
Babi Cin Tiga (licht gekruide speklapjes met ketjap)445m
-
Recept
Speklapjes met ketjap en sinaasappel445m
-
Recept
Hete lamsspareribs41u40m
-
Recept
Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus)445m
-
Recept
Pittige ketjap saus420m
-
Recept
Saté420m
-
Recept
Wortel gestoofd met ketjap en honing410m
-
Recept
Marinade-ketjap420m
-
Recept
Babi ketjap42u30m
-
Recept
Babi ketjap met kipfilet3,320m
-
Recept
Babi ketjap435m
-
Recept
Ketjap-sambal410m
-
Recept
Babi kunyit (hamlappen met heerlijke kruiden)42u25m
-
Recept
Gevulde gebakken Tahu425m
-
Recept
Telor Masak Bali (balinese eieren)425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.