Recepten met Zoute sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoute sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoute sojasaus
-
Recept
Garnalen dipsaus410m
-
Recept
Gebakken Inktvis425m
-
Recept
Salade van kip en taugé445m
-
Recept
Gemarineerde kipfilet in kruidige sojasaus425m
-
Recept
Teriyaki-kipburgers415m
-
Recept
Chinese aardappelsalade430m
-
Recept
Karni stobá di Mai (mijn moeders Antilliaans stoofvlees)4,83u
-
Recept
Geroosterde varkenshaas in sojasaus435m
-
Recept
Gamba-tempura met sojasaus425m
-
Recept
Krokant gebraden Peking eend42u
-
Recept
Gekruide biefstukreepjes435m
-
Recept
Kai Phad met Ma Muang45m
-
Recept
Dendeng Blado41u30m
-
Recept
Dendeng Blado440m
-
Recept
Boerensandwich410m
-
Recept
Sambal ikan terie420m
-
Recept
Romige broccoli met cashewnoten430m
-
Recept
Boontjes met paprika, limoen en pinda's420m
-
Recept
Stoofvlees lasagne42u
-
Recept
Gestoofde kaisoi in ketjap saus430m
-
Recept
Sushi Sandwich410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoute sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoute sojasaus gebruikt wordt en waar Zoute sojasaus het hoofdingrediënt is.