Ingrediënten

+ -
print

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verwarm 200 ml lauwwarm.
  2. Los de erin op.
  3. Meng de , de , de en een snufje in een kom, voeg de lauwwarme gistmelk toe en roer het geheel glad.
    Smelt 2 eetlepels , splits het , roer de eidooier, de gesmolten en het door het beslag en laat het geheel ca 30 minuten rusten.
    Neem 250 ml en roer 3 eetlepels ervan door het puddingpoeder.
    Breng de rest van de aan de kook, roer het puddingpoeder erdoor en breng opnieuw aan de kook.
  4. Laat de pudding afkoelen.
    Klop het eiwit stijf en spatel het door het beslag.
    Verhit de rest van de in een pan met antiaanbaklaag.
    Bak van het beslag 12-18 pannenkoekjes.
    Maak telkens van 3 pannenkoekjes en de pudding torentjes (dus pannenkoekje, laagje pudding, pannenkoekje,laagje pudding en afsluiten met een pannenkoekje).
    Garneer de torentjes met chocoladerolletjes en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel en amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
226 kcal
11%1356 kcal
Vetten
9 g.
14%54 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%138 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%6 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Amandelpannenkoeken