Asperges met feta in een jasje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat de uitlekken en snijd ze in stukjes.
  2. Verkruimel de .
  3. Laat het ontdooien.
  4. Klop de los.
  5. Verwijder de worteltjes van de .
  6. Halveer de tomaatjes.
  7. Meng de met , , , , basilicum en door elkaar.
  8. Rol 5 plakjes op elkaar uit tot een lap van 25 x 40 cm.
  9. Verdeel het aspergemengsel erover, vouw het deeg dicht en plak de randen vast met water.
  10. Leg het met de naden naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat.
  11. Steek met een uitsteker figuurtjes uit het laatste plakje en plak ze met water op het gerecht.
  12. Prik het gerecht hier en daar in met een prikker en bestrijk het met .
  13. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  14. en bak het gerecht in het midden van de oven in 30 minuten bruin en gaar.
  15. Verdeel de op een bord en leg de met in een jasje erop.
  16. Garneer met de tomaatjes en bestuif het met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en eierdooier is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kwark en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%932 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Asperges met feta in een jasje