Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pauls Vinaigrette recept
Pauls Vinaigrette recept

Pauls Vinaigrette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rode wijn en de port tot de helft in. Vermeng deze met de frambozenazijn, zout, peper, de ragfijn gesneden sjalotjes, de arachideolie en de olijfolie. Vul hiermee een goed schoon gemaakte fles en sluit hem nadat de inhoud is afgekoeld. In de koelkast bewaren. Voor gebruik goed schudden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pauls vinaigrette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven