Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saladedressing zelf maken recept
Saladedressing zelf maken recept

Saladedressing zelf maken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng eierdooier, helft van het citroensap en mosterd in een kom. Voeg nu onder voortdurend kloppen met een garde de olie eerst druppelsgewijs toe. Pas olie toevoegen als het voorgaande opgenomen is. Men kan nu in oplopende hoeveelheden de olie toevoegen. Op het laatst 2 eetlepels suiker toevoegen. De verkregen mayonaise proeven en eventueel wat citroensap en of suiker bijvoegen. De smaak moet zoet/zuur zijn. De verkregen dressing kan met water dunner gemaakt worden. De smaak kun je aanpassen met: Neutraal: Citroensap, zout en weinig suiker. Gravlax: Citroensap, veel suiker en gedroogde dille. Tuinkruiden: Zout met gedroogde tuinkruiden. Knoflook: Knoflook, suiker, mespuntje zout en 2 theelepels ketchup Etc.

Allergenen Informatie

Voor dit saladedressing zelf maken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven