Bananenbrood
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Broodgerechten
- Bananenbrood recepten
- Bereiden
- Kookboek van michaeltoorop
- 3 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 150 graden C.
- Bestrijk het bakblik met olie.
Roer de magarine en de romig en klop er dan de door.
Pureer de , roer hier het door en doe dit bij het roommengsel.
Roer er dan de door, plus de en uiteindelijk de gehakte . - Doe het deeg in het blik en bak het brood in 1 uur en 15 minuten.
Haal het brood uit de vorm en laat het op het rooster afkoelen. - Eet het brood met of zonder boter erop gesmeerd.
Ook lekker om te maken
Variaties op Bananenbrood
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bananenbrood | 8 | Tussendoortjes |
Bananenbroodcake | 1 | Taart en gebak |
Bananenbrood met walnoten | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (3)
Bananenbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 688 kcal | 34% | 2752 kcal |
Vetten | 32 g. | 46% | 128 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 50 g. | 55% | 200 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |