Biefstuk met kruidenboter
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
- Bereiden
- Kookboek van Askie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Spuitzak
- Koekenpan
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Kruidenboter:
Snijd de kruiden fijn. - In plaats van verse kruiden kun je ook gedroogde kruiden nemen.
- Snipper het zeer fijn en pers de knoflook uit of hak hem ook zeer fijn.
- Meng dit met de zachte .
- Doe het mengsel in een spuitzak en laat het opstijven in de koelkast.
Dep de droog met keukenpapier. - Het liefst laat je het vlees op kamertemperatuur komen, voordat ze in de pan gaan.
- Maal de grof en wrijf het vlees hiermee in.
- Verhit in een koekenpan en bak de 1 minuut aan elke kant op hoog vuur.
- Schuif ze heen en weer in de pan zonder je vork er in te steken.
- Zet het vuur lager en laat ze 2 tot 3 minuten per kant bakken tot je ze gaar genoeg vindt.
- Laat ze een paar minuten in aluminiumfolie rusten.
Leg op elk bord een biefstukje en garneer ze met een toef .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemarineerde biefstuk met kruidenboter en gepofte aardappel415m
-
Recept
Runderreepjes met stokbrood en kruidenboter420m
-
Recept
Biefstuk met peperroomsaus440m
-
Recept
Biefstuk met sinaasappelsgembercreme425m
-
Recept
Bieflapjes met aardappelkoekjes en kruidenboter440m
-
Recept
Kogelbiefstuk en entrecote met kruidenboter450m
Variaties op Biefstuk met kruidenboter
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Biefstuk met kruidenboter | 1 | Vlees |
Gemarineerde biefstuk met kruidenboter en gepofte aardappel | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenboter
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 148 kcal | 7% | 592 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |