Allergie informatie: Atjar taugé (tauge op zuur)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram taugé
- 3 peentjes, julienne gesneden
- 3 deciliter water
- 3 deciliter blanke natuurazijn
- 6 afgestreken eetlepels suiker
- 2 theelepels koenjit
- 1 theelepel ketoembar
- peper
- zout
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar taugé (tauge op zuur)
- Allergieen informatie