Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blini's met ham en vijgen recept
Blini's met ham en vijgen recept

Blini's met ham en vijgen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de vijgen en laat ze twee uur in de cognac weken.
Warm de blini's kort op in een koekenpan
Schep op elk pannenkoekje een halve koffielepel mascarpone.
Wikkel de gehalveerde vijgen in een reepje ham.
Kruid met zout en peper.
Beleg de blini's ermee.
Garneer met een takje dille en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit blini's met ham en vijgen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven