Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees) recept
Daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees) recept

Daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dunne plakjes van ca. 0,5 cm.
Doe ze in een pan met ruim water en breng dit aan de kook.
Laat het vlees in 1 tot 1 uur op laag vuur gaar worden.
Schep het vlees uit de pan en laat uitlekken.
Eventueel nog dunner maken met een vleeshamer.
Verhit olie en bak de plakjes knapperig bruin.
Maak de lomboks schoon en snijd ze in ringetjes.
Pel de uien en knoflook en snijd ze fijn.
Fruit de knoflook, lomboks en ui in 4 eetlepels olie.
Voeg de laos, ketoembar, ketjap, paprikapoeder, suiker en zout (naar smaak) toe.
voeg de zojuist gebakken plakjes vlees toe en schep het geheel om.
Voeg als laatste het citroensap toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Er staat niet bij hoeveel lomboks er nodig zijn.
    Tiny van Baal gaf dit recept op 8 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Lekker maar... dunne plakjes van 5 cm? moet natuurlijk 0,5 cm zijn. Als de kruidenmassa klaar is moet je natuurlijk ook het vlees toevoegen. Paprika in indisch eten? Niet lekker hoor.
    Bezoeker gaf dit recept op 10 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven