Allergie informatie: (Jac’s) aardappelgratin met baconreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 à 2 tenen knoflook, geperst
- 2 eetlepels boter, op kamertemperatuur
- 750 gram (geschild gewicht) grote aardappels, vastkokend, geschild en in dunne plakken
- 1 theelepel nootmuskaat (of minder indien vers geraspt)
- 1 bakje magere baconreepjes
- 150 gram pittige kaas, geraspt
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
- ca 200 milliliter volle melk
- 150 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- (jac’s) aardappelgratin met baconreepjes
- Allergieen informatie