Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse rijst met doperwten recept
Japanse rijst met doperwten recept

Japanse rijst met doperwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een liter water en kook het zeewier hier in. Laat het ca. 10 minuten goed koken en haal vervolgens het zeewier uit het water. Voeg nu een deciliter visolie aan het water toe. Laat weer even koken. Was de rijst goed, 3 maal, tot het water helder is. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Als u een grotere korrel wilt hebben, doe de rijst dan voor het wassen een half uur in koud water. Giet de rijst af en voeg de erwtjes toe. Meng dit even en klaar is een smaakvolle rijst die een goede begeleider is van vele vleesgerechten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japanse rijst met doperwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven