Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koko pinda rijst recept
Koko pinda rijst recept

Koko pinda rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook 500 ml water met een snufje zout voor de pandanrijst in een pan met deksel en kook de rijst zachtjes en afgedekt tot het water is opgenomen en laat daarna op de laagste stand ongeveer 15 minuten na- stomen.
Verwijder de zaadlijsten van de rode peper (mild of laat ze zitten voor de pittige versie)en
snijd fijn en hak de pinda’s grof.
Verhit de roomboter in een wok en bak de kokosrasp, pinda’s
en rode peper 1 minuut. Voeg de gekookte pandanrijst
toe en roerbak 2 minuten op middel-hoog vuur.

Serveersuggesties

Heerlijke rijst voor bij rendang of een ommeletje met roergebakken groenten (in olie met gember uitje, knoflook, ketjap en sojasaus).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koko pinda rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven