Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren) recept
Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren) recept

Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kip bijna gaar.
Trek dan het vlees in reepjes van de botten.
Maak de ui schoon en snipper deze zeer fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de pepers en wrijf deze fijn.
Kook de kruiden op met de santen en voeg de gemalen pepers en het vlees toe.
Kook het geheel gaar tot het bijna droog is.
Vul de pisangbladeren met het vleesmengsel, vouw de bladeren dicht en zet ze vast met een prikker.
Stoom het geheel nu gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven