Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linzen uit de Auvergne recept
Linzen uit de Auvergne recept

Linzen uit de Auvergne


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Plet het teentje knoflook en leg even apart. Kook de linzen in koud water in ongeveer 20 minuten gaar. Giet het overtollige water af. Snijd in de tussentijd de ui klein en smoor die in wat olijfolie goudbruin. Voeg dan de kurkuma toe en braad dit mengsel nog 2 minuten door Leg de tomaten 30 seconde in kokend water en haal het vel er van af. Snijd de tomaten in kleine stukjes en voeg deze bij het ui. Kook nu even door zodat er haast geen vocht meer over is. Pers dan het geplette knoflookteentje en meng dit goed met de tomaten-ui massa. Doe alles bij de linzen en meng het geheel. Op smaak afmaken met zout en zwarte peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit linzen uit de auvergne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Linzen uit de Auvergne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Linzen uit Auvergne is een lekkere pastasaus.
    Nicole Broeckx gaf dit recept op 23 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven