Allergie informatie: Makreelsalade op warm stokbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote makreel
- 1 kleine ui (zeer fijn gesnipperd)
- 2 eetlepels mayonaise-of iets gelijkswaardig, zoals halvanaise
- zout en vers gemalen 4 seizoenen peper, of alleen zwarte vers gemalen peper. Het kan ook met 1 theelepeltje piripiriolie.
- 1 theelepel scherpe mosterd
- 2 stokbroden
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - Veganistisch gehakt voor op de boterham
Met rijstwafels, tomatenpuree en uien uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Veganistisch - Micha1 - Broodje shoarma (broodje warm vlees)
Met shoarmavlees, pitabroodjes en ijsbergsla uit Griekenland
4 porties - 1 uur
BBQ - Hanni1990 - Bhoona gosht (lamsvlees)
Met lamsvlees, uien en tomaten uit India
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Makreelsalade op warm stokbrood
- Allergieen informatie